söndag 12 juni 2011

Helgens bravader !

Ja i helgen var det ju underbart väder och man ska inte klaga hehe.
I lördags var jag och J ute på en löpvända igen och vi tog den gamla vanliga rundan.
Men denna gång sprang vi hela vägen eller J gjorde det var ju rätt kvavt ute så när vi hade sprungit en bit trodde jag mina fötter skulle brinna upp så jag stanade snabbt och tog av mig dom och sprang barfota :-P
det var rätt häfftigt att springa barfota och man springer på ett helt annat sätt,jag sprang inte så väldans långt för det gjorde lite ont av alla småsten och det gick lite saktare än vanligt.
Sen stannade jag snabbt igen och satte på mig skorna och sprang ifall Jonny, vi sprang hela vägen ända upp för trapporna hem.

I går söndag så sprang vi en annan runda i byn för att slippa myggen om man ville gå en bit men planen var så klart att springa hela vägen. J tyckte att jag hade jätte bra fart i början och det var kämpigt men det gick på något visoch han verkligen puschade mig. Sen kom vi till en liten uppförsbacke och då ökade avståndet mellan mig och J och jag tappade modet och sprang sagtare en bit sen gick jag för jag vart sååå irriterad på att det gick så tugnt och att jag gav upp så lätt bara för att det gick lätt för J och inte för mig.
J hade vänt och sprang tillbaka till mig och puschade mig men jag hade ingen lust alls att springa mer jag var bara arg...men han gav inte upp och fick mig sen att springa resten av vägen hem ocg sista biten är en lång backe från ån och hem till vår lägenhet och i slutet är den väldigt brant men jag sprang HELA vägen upp och det gjorde mig såå stolt även om det inte gick så fort så sprang jag ler.

Lagom när jag kom hem hade messade A och hon hade provat att springa men det gick inte med hennes knä som strulade så hon sa att jag får löpträna utan henne men att vi kunde cykla och gå ist.
Så jag frågade om vi skulle cykla på en gång för vädret var ju helt underbart och så vart det.
Vi cyklade till Jäxbo och hem banvallen det var riktigt kämpigt med motvind och alla mega uppförsbackar men det var så in i vassens skönt och vackert så det var värt varenda km.

Så helgens träning blev:
Lördag : 3,35km på 24,14 min löpning
Söndag:  3,47km på 23,53 min löpning och 16,76km på 1,03 min cykling och båda rundorna med många uppför :-)

Jag är nöjd med min träningsprestation nu ett par dagar .....Kanske ska ta en dag vila nu innan kroppen säger stopp och sen gå upp jätte tidigt på tisdag morgon och löpa som jag hade tänkt förut.
Men samtidigt så har jag ju fått med mig J nu och han tycker det är roligt att löpa "kors i taket" så jag fortsätter så och tränar på morgonen när han inte vill längre ler

Ha en bra träningsdag !

XOXO

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida